miercuri, 28 septembrie, 2022

Untul de Shea pentru ten

Pentru persoanele pasionate de remedii 100% naturale pentru înfrumusețare, recomandăm să folosiți în mod constant unt de Shea presat la rece sau nerafinat. Sunt formele care au cea mai mare eficacitate datorită conservării proprietăților sale.

            Cum se folosește untul de Shea?

            Cumpărarea acestui produs va permite să îl folosiți atât pentru corp cât și pentru buze, față, păr, scalp, mâini sau unghii. Are efecte foarte puternice hidratante și se poate aplica pe decolteu, gât sau pe față. Este practic o cremă foarte intens hidratantă. Chiar și persoanele care au fost foarte expuse la plajă pot apela la efectele hidratante ale acestui produs.

            Este recomandat pentru persoanele care suferă de vergeturi după naștere sau de diferite tipuri de eczeme.

            Pentru ce tipuri de ten este indicat untul de Shea?

            Deși efectele acestui produs sunt de hidratare, în special, inclusiv persoanele cu ten gras îl pot folosi fără nici un fel de problemă. Pielea normală poate fi foarte bine întreținută cu unt de Shea, de asemenea. Poate fi util persoanelor cu piele foarte sensibilă deoarece nu conține multe proteine, acestea fiind responsabile de apariția reacțiilor alergice.

            Optăm pentru un produs rafinat sau nerafinat?            Cele mai eficiente produse sunt cele nerafinate. Sau produsele presate la rece. Ambele variante păstrează foarte mult din calitățile substanțelor nutritive. Mai mult ca sigur că efectele sale vor fi mult mai intense și mult mai vizibile dacă îl veți utiliza în cele două forme. Untul de Shea poate fi folosit atât în formă brută cât și în compoziția unor măști pentru față. Important este să alegeți un produs de o foarte bună calitate!

Citește și