miercuri, 28 septembrie, 2022

Tendințele modei în anul 2022

Începutul acestui an anunță multe lucruri interesante în domeniul modei. Deja marile case de mode au realizat multe prezentări interesante.

Așadar, dacă vă plac fustele mini, este bine să știți faptul că este anul lor. Dacă le veți găsi în ofertele magazinelor online sau în magazinele fizice, nu ezitați să le cumpărați. Vor fi la modă în sezonul de vară din acest an.

De asemenea, sacourile mulate sunt preferate și cele supradimensionate, de asemenea. Anul acesta putem purta haine foarte comode, cămășile și sacourile foarte lejere nu vor fi deloc în afara tendințelor. Pot fi purtate împreună cu pantaloni sau fuste mini.

Nu ocoliți gențile mari care au culori aprinse. Este exact pata de culoare de care avem nevoie pentru a contura ținuta sezonului de vară foarte bine.

Stilul Rave revine în forță. Va fi foarte interesant!

Pantofii verzi sunt în centrul atenției. Îi puteți asorta cu orice piesă vestimentară pe care o preferați. Imprimeurile sunt la modă, de asemenea, cerceii foarte lungi, rochiile matlasate, blugii și jampierele.

Către ce culori trebuie să vă îndreptați atenția?

Culoarea anului 2022 a fost aleasă de către compania Pantone și a fost botezată culoarea Very Peri. Această culoare a fost obținută prin combinarea culorilor albastru cu roșu-violet. Este un element de noutate absolută, este foarte adevărat.

Începând cu anul 2000, această companie a ales culoarea anului de fiecare dată. De data aceasta, primează nuanțele de albastru, roșu și violet. Echilibru și pasiune!

Puteți începe cumpărăturile pentru sezonul de primăvară-vară. Imediat!

Citește și