miercuri, 22 mai, 2024

Probleme cu kilogramele în plus?

Ce facem dacă kilogramele în plus se tot adună și nu prea mai reușim sa le dăm jos? În mediul online sunt prezentate tot felul de diete de slăbire, unele chiar foarte severe.

Despre eficiența lor, ce putem spune? Cele mai restrictive nu sunt deloc sănătoase, altele nu sunt deloc eficiente.

Cu toate acestea, va trebui să găsim o soluție.

Nu este deloc dificil să începem să facem mai multă mișcare

De acest lucru vom avea nevoie toată viața! Este un lucru important să ne îndreptam atenția către metodele simple prin care ne putem conserva starea de sănătate. În prezent, trăim într-o societate modernă dominată de poluare, alimentație nesănătoasă și  prea mult stres sau oboseală continuă.

Remediile sunt simple, nu costă și la îndemâna tuturor. Avem nevoie doar de ambiție și două ore libere pe zi.

Ce soluții sunt?

Renunțați la a merge la servici cu mașina. Atunci când este posibil! Sau dacă nu puteți face acest lucru, în weekend, încercați să mergeți pe jos cel puțin o oră zilnic. Este folositor și un pedometru, pe care îl puteți descărca gratuit de pe internet, oricând.

Urmăriți promoțiile marilor magazine online la prețuri foarte avantajoase și în rate fără dobânda puteți cumpăra o bicicletă medicală de foarte bună calitate.

Pentru a vă bucura de succes, începeți progresiv antrenamentele. În primele săptămâni, 10-15 minute zilnic, apoi puteți crește intervalul de timp dedicat antrenamentelor.

Veți constata că după 3-4 săptămâni, starea de sănătate va fi mult mai bună.

Eliminați din alimentație alimentele prăjite! Începeți să vă hidratați foarte bine, tot progresiv. Dacă nu beți minim 2 litri de apă pe zi nu este deloc un lucru bun.

Și nu în ultimul rând, mai aveți nevoie de două consultații: una la un medic nutriționist și a doua la un medic naturist specializat în tratamente naturale pentru dezintoxicare, antioxidare și prevenire a îmbătrânirii precoce.

Este o metodă sigură de a avea grijă de dumneavoastră! Simplu, fără costuri mari, eficiență foarte bună. 

Citește și