joi, 8 iunie, 2023

Măști pentru ten pe bază de spirulină

Dacă vă place să vă îngrijiți tenul în mod constant, chiar în confortul propriei case, cu remedii 100% naturiste, atunci puteți opta pentru măștile pe bază de spirulină. Cel puțin o data pe săptămână puteți aplica o astfel de mască pe tenul dumneavoastră.

Efectele spirulinei asupra tenului

            Este important să cunoașteți faptul că, spirulina are capacitatea de a întârzia pielea să îmbătrânească, în primul rând. Este utilă și pentru îndepărtarea petelor de pe ten și pentru persoanele care suferă de alergii cutanate.

            Are efect foarte bun de regenerare a țesuturilor și este indicată inclusiv pentru persoanele care suferă de acnee. Puteți folosi măști de spirulină și împotriva căderii părului, precum și pentru stimularea circulației la nivelul scalpului.

               Foarte multe centre de înfrumusețare folosesc spirulina pentru tratamente anticelulitice.

            Ce conține spirulina?

            Conținutul spirulinei este foarte important. De aici rezulta acțiunile ei miraculoase atât pentru administrarea internă cât și pentru cea externă sub formă de măști sau împachetări.

            Este formată în proporție de 50-70% din proteine, lipide mai puține (6%), glucide 17-14% din greutatea totală. Conține, de asemenea, Vitaminele A, B1, B2, B3, B6, D, E, K, biotina, acid folic, acid pantotenic, mangan, cupru, fier, zinc, fosfor, calciu, acizi grași Omega 3 și Omega 6.

La toate aceste minunății mai adăugați antioxidanți și toți cei 8 aminoacizi esențiali pentru organism.

Nu ezitați să consumați spirulină, daca medicul dumneavoastră curant consideră că este oportun, deoarece în compoziția acesteia mai există o enzimă care are un rol foarte important în apărarea organismului împotriva bolilor maligne și a bolilor degenerative ale organismului, în general.

Este foarte adevărat că acest preparat natural întinerește organismul.

Citește și