miercuri, 22 mai, 2024

Gențile anului 2022

Orice ținută are nevoie de accesorii adecvate pentru a fi admirată! Bineînțeles, nu doar acest lucru contează! Avem nevoie de o geantă pentru a pune tot felul de lucruri în ea, avem nevoie de încălțăminte de bună calitate și comodă asortată, avem nevoie de bijuterii nu doar pentru a arăta foarte bine și pentru a stârni invidie, ci mai ales, pentru a ne simți noi foarte bine.

Persoanele care doresc și le place să fie în ton cu moda, pot opta pentru mai multe tipuri de genți anul acesta. Ca și în cazul hainelor, și accesoriile ne permit să facem multe lucruri anul acesta.

Este un an al multiplelor posibilități în ceea ce privește domeniul modei. Se resimte dorința de revenire la o viață normală și la obiceiurile vechi.

Ce poșete purtăm anul acesta?

Daca se poartă curelele cu lanțuri, atunci…. avem voie să purtăm și poșete cu lanțuri. Pot fi purtate gențile de acest fel atât la ținute de zi cât și la ținutele de seară. În magazinele online veți găsi modele diferite pentru toate gusturile și pentru toate ocaziile. Pot fi asortate frumos la ținutele de zi clasice, cu blugi, top-uri scurte, sau pantaloni evazați.

Mai pot fi purtate și  la evenimentele speciale de seară.

În anul 2022 vom ieși în evidență cu ajutorul unei genți lunguiețe. Este elementul de noutate absolută! Avem voie să alegem genți lunguiețe de culori țipătoare, chiar. Este anul culorilor aprinse.

Dacă agreați gențile din material textil, mai ales pentru sezonul de vară, sunt la modă anul acesta, stați liniștiți. Au fost foarte bine primite încă de când au apărut pe piață. Sunt modele care pot fi asortate și la ținutele pentru primăvară, la pulovere, pantaloni de stofă, pălării, bocanci, etc.

Sunt încăpătoare și frumoase, datorită imprimeurilor variate din materialele textile.

Citește și