sâmbătă, 10 decembrie, 2022

Ganoderma – remediul naturist care ne protejează de apariția cancerului

Foarte multe remedii naturiste au fost folosite încă de acum 2000 de ani împotriva bolilor grave precum cancerul. În prezent, astfel de remedii importante sunt comercializate cu succes și la noi în România și le putem procura într-un mod foarte simplu de la orice magazin online sau fizic.

Produse pe bază de Ganoderma

Ganoderma Lucidum este o ciupercă foarte importantă pentru starea noastră de sănătate. Este cultivată în Asia și folosită de foarte mult timp pentru mai multe efecte benefice asupra stării noastre de sănătate. Printre cele mai importante efecte benefice se numără protecția foarte bună împotriva inflamației, împotriva oboselii, a bolilor de ficat, a alergiilor alimentare și a astmului, împotriva tulburărilor autoimune, a diabetului, a bolilor de inimă, colesterolului ridicat, hipertensiunii arteriale, a tulburărilor de somn, a hepatitei, HIV/SIDA, gripa, probleme digestive, anxietate și depresie, etc.

Produsele pe bază de Ganoderma se găsesc sub formă de tablete sau sub formă de cafea sau ceai cu Ganoderma. În felul acesta ziua poate să înceapă cu o ceașcă de cafea aromată care conține și extract de Ganoderma Lucidum. Este una dintre cele mai sănătoase cafele, care are și un conținut scăzut de cofeină, ceea ce permite persoanelor care suferă de hipertensiune arterială să se bucure de o aromă asemănătoare cu a cafelei obișnuite.

Rolul Ganodermei Lucidum împotriva apariției cancerului

Da, este adevărat! Ganoderma previne, tratează și vindecă afecțiunile de tip canceros, cu succes. Conține polizaharide și germanium. Ambele fortifică sistemul imunitar și au capacitatea de a opri apariția metastazelor. Poate fi folosita pentru tratarea cancerului de esofag, mamar, de colon, intestinal sau uterin.

Citește și