sâmbătă, 9 decembrie, 2023

Despre îngrijirea unghiilor

Mâinile ies în evidență, în primul rând! Este motivul pentru care este recomandat să ne îndreptăm atenția către orice produs nou de îngrijire a mâinilor și unghiilor.

Cum ne îngrijim mâinile și unghiile?

Este vital să le protejăm de acțiunea nocivă a multiplelor substanțe chimice cu care venim în contact zi de zi. De asemenea, unghiile trebuie foarte bine protejate de apă și umiditate, dar și de soluțiile agresive de curățare.

Nu este greu șu nu costă mult! În farmaciile naturiste veți găsi întotdeauna la prețuri mici uleiuri esențiale pentru hidratarea mâinilor, a cuticulelor și a unghiilor. Optați pentru produse BIO, 100% naturale.

Sunt uleiuri foarte eficiente și pentru hidratarea părului, a tenului sau a corpului.

Despre manichiurile moderne

Manichiurile moderne câștigă din ce în ce mai mult simpatia multor doamne și domnișoare. Este foarte adevărat, că o manichiură modernă de tip gel sau de tip semipermanent, bine realizată, reușește să atragă atenția tuturor persoanelor cu care interacționăm.

Așadar, întrebați cea mai bună prietenă sau cea mai bună colegă unde își face manichiura și programați-vă. Centrele de înfrumusețare moderne lucrează deja cu produse profesionale care au marea calitate de a proteja unghiile pe toată perioada cât durează manichiura.

Întrebați atunci veți face programarea, ce fel de produse folosesc și dacă acestea sunt profesionale. O manichiură tip gel va rezista mai mult de 3 săptămâni. Chiar dacă este mult mai scumpă, este cea mai buna opțiune, mai ales dacă urmează sa participați la un eveniment important sau dacă veți avea o întâlnire de afaceri de importanță maximă.

Sunt foarte mulți stiliști în România cu adevărat talentați care pot crea design-uri atrăgătoare în funcție de ținută, eveniment, etc.

Mult mai ușor de întreținut sunt și manichiurile semipermanente. Tot atât de reziste sunt și se pot reface mult mai simplu, chiar de acasă. Persoanele care optează pentru o astfel de manichiură nu va mai fi nevoită să se programeze la un salon de înfrumusețare dacă dorește o alta ojă  sau daca s-a rupt o unghie.

Citește și