miercuri, 28 septembrie, 2022

Ce haine trebuie să avem în garderobă? Chiar sunt de folos!

Orice articol vestimentar ne este folositor, este foarte adevărat! Mai ales dacă sunt alese cu bun gust și mai ales dacă ne reprezintă și sunt în ton cu personalitatea.

Există, totuși, anumite piese vestimentare, care ne sunt foarte folositoare și pe care vi le recomandăm chiar în acest moment.

Balerini simpli

Sunt zile când veți fi obosită. Fie din cauza orelor suplimentare de la servici, fie din cauză că ați făcut multe cumpărături. În oricare din momentele acestea, o pereche de balerini clasici vă poate face ziua … mai ușoară. Îi puteți purta la servici, la piață, atunci când veți merge în vizită la părinți, rude sau prieteni.

Pantofi sau sandale negre

Le puteți asorta la orice fel de ținute. Mai ales la cele de seară. Există posibilitatea de a fi invitată la un eveniment mai pretențios și nu veți avea timp, poate, să umblați prin magazine sau să comandați repede ceva online.

Tricouri și cămăși albe

Nu trebuie să lipsească din nici o garderobă. Sunt foarte utile pentru cumpărături, pentru ocaziile când aveți nevoie de ținute sport și foarte comode. Pot fi asortate la orice fel de pantaloni, blugi sau fuste.

Pulovere de foarte bună calitate

Le veți folosi, mai mult ca sigur foarte des. Sunt și foarte călduroase dar și foarte frumoase. Vor prinde foarte bine în zilele foarte friguroase.

Mai aveți nevoie de câteva genți din piele și de o geacă neagră, mai ales pentru zilele ploioase din anotimpul de primăvară.

Citește și