Experiența Bocca Lupo

Atmosferă caldă creată de renumitul designer Corvin Cristian, cucina italiana și ingrediente aduse din Italia, pentru o savoare autentică. Pizza se prepară într-un Fiat 850, o Vespa tronează pe unul dintre pereți, alături de un tablou de artă, de un afiș al unui spectacol al actriței Maria Cassi, postere cu filme italiene, o bicicletă-cursieră italienească și lămpi din sticle cu San Bitter Roso-patent Ingo Maurer.

Aflat pe strada dr. Lister nr. 1, Bocca Lupo este încadrat de două clădiri importante care își pun amprenta pe acest loc: Opera (situată vizavi) – Bocca Lupo transformă gătitul în artă, și Biserica Elefterie (situata alături de restaurant) – Bocca Lupo amplifică dragostea cu care se gătește.

Legea anti-fumat este un avantaj pentru acest restaurant, pentru că aici sunt întotdeauna clienți de calitate, care altfel nu ar fi interacționat. Acum, clienții descoperă plăcerea de a cunoaște oameni noi, extrem de plăcuți, de fiecare dată când merg la locul de fumat amenajat la intrarea în restaurant.

Pe perioada verii, acest lucru se va întâmpla și pe terasa restaurantului sau la mare, la Bocca Lupo deschis în Mamaia Nord-Năvodari. Și pentru că lucrurile bune trebuie multiplicate, în curând veți putea descoperi un nou restaurant Bocca Lupo, în zona de nord a Bucureștiului.

Scrie un comentariu: