Laptopurile de la munca

 

MacBook Pro 2015

Pentru munca de birou, MacBook Pro rămâne un clasic, iar varianta lansată în 2015 are ce-i mai bun pe piață în momentul acesta. Pro e un laptop pentru cei care vor să aibă autonomie a bateriei foarte mare, performanțe de top chiar și dacă au deschise peste 20 de pagini de internet, clipuri, tabele Excel și altele în același timp. Sistemul de operare de la Apple e unul solid și, chiar dacă nu ai lucrat înainte de Mac, îl înveți rapid. De asemenea, există programe compatibile pentru toate activitățile de birou: Excel, Power Point, editare foto-video, mail. Îl găsești la eMAG.ro la 9.200 de lei. E scump, dar merită.

Asus Zenbook Pro UX501VW

Mai frumos aluminiu decât cele de pe
MacBook nu există decât pe Asus. Seria Zenbook are un design care se păstrează de vreo trei ani, destul de inconfundabil. Aluminiul lucios de pe spate impresionează la birou și te scoate în evidență și la cafenea. Pe lângă asta, Zenbook Pro are toate datele unui laptop puternic de muncă: procesor i7, 16 GB de memorie RAM și un display 4K, cel mai bun de pe piață. Nu e prima noastră recomandare de pe această listă, dar e și cel mai mare, cu display de 15,6 inci. E cel mai accesibil – 5.900 de lei și sosește cu Windows 10.

Pe biroul angajaţilor companiilor nu stau mereu doar calculatoare. Căutăm portabilitatea și performanţa, iar device-ul folosit acasă e luat în spate, în ghiozdan și la muncă. Pentru birou ai nevoie de performanţă, securitatea datelor și ecrane impresionante, dar și de portabilitate. Acestea sunt cele mai bune alegeri.

Lenovo Thinkpad X1 Carb

Multă vreme, cele mai bune laptopuri pentru business au fost cele de la Lenovo. Pe lângă performanța de top, au combinat măsuri de securitate extinse pentru protejarea datelor. E important ca atunci când îți iei un dispozitiv personal și muncești pe el, toate documentele transmise să nu ajungă în mâinile greșite. Lenovo Thinkpad X1 Carbon are un look sobru, negru, e subțire și ușor, doar 1,28 de kilograme, iar ecranul se poate întoarce peste cap și mai este și tactil, așa că dacă vrei o pauză, poți să-l folosești ca tabletă. Pentru cei care au de scris rapoarte lungi, tastatura Lenovo e una dintre cele mai bune de pe piață, cu o rapiditate și o responsivitate de invidiat. Are o autonomie a bateriei de până la nouă ore. Costă 9.000 de lei în varianta cu 512 GB capacitate de stocare.

Scrie un comentariu: