Hillary Clinton vs. Donald Trump: duelul garderobelor

dezbatere sua#debateETIQUETTE Săptămâna a început cu “dezbaterea secolului”. Pe social media toată lumea vorbește despre comportamentul lui Donald Trump din prima întâlnire televizată dintre candidații la președinția Statelor Unite. A țipat, a întrerupt-o pe Hillary Clinton de 25 de ori, în nici jumătate de oră, a vorbit peste ea și peste moderatorul Lester Holt. Cum a reacționat fosta Primă Doamnă? A fost calmă, zâmbitoare și rar a ridicat tonul.

Ce se poartă în sezonul alegerilor? Ei bine, în prima dezbatere televizată dintre cei doi candidați la președinția Statelor Unite, Hillary Clinton a mizat pe roșu, culmea culoarea rivailor din Partidului Republican, iar Donald Trump a ales albastrul democraților. A fost un fel de “political cross-dressing”. Roșu înseamnă dragoste și război și pasiune și putere și curaj. Iar albastru este culoarea creativității și o nuanță foarte populară. Simbolizează încredere și loialitate și calmitate. Nu sunt și calitățile lui Trump, s-a comentat intens pe rețelele de socializare.

twitter

Hillary Clinton este fidelă taiorului cu pantaloni, adesea ton pe ton, cu același croi. Culoarea ei preferată este albastru, dar sunt ocazii când optează și pe nuanțe vii precum galben sau portocaliu. E o modalitate de a se face remarcată. Fosta Primă Doamnă nu alege mărci scumpe și preferă creatorii americani. La fel a făcut și în prima dezbatere când a îmbrăcat un taior roșu cu pantaloni, semnat Ralph Lauren. Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi cu toc mic, Miu Miu, și un colier de la designerul american Julie Vos.

Anna Wintour, cunoscutul redactor șef Vogue America, este cea care se ocupă de imaginea candidatei democrate. Recent, aceasta a declarat că abia așteaptă să tipărească o copertă cu primul președinte femeie din istoria Statelor Unite.

Cum a evoluat stilul vestimentar al fostei Prime Doamne, Hillary Clinton, descoperiți pe contul de Instagram Hillary Looks. Iar Hillary street style este pagina care le răspunde cu exemple, în imagini, criticilor. Uite că fostul secretar de stat nu poartă “uniformă”, mai îmbracă și rochii și este foarte șic și în tendințe. Stilul ei este comparat cu cel al Pințesei Diana, Julia Roberts, Beyonce sau chiar Kim Kardashian.

Hillary Clinton

Sursă foto: Instagram

Șepci și cravate colorate

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, își etalează bogăția și în vestimentație, nu doar în discurs. Poartă costume de 5.000 dolari și iubește culorile. Asta nu înseamnă un costum portocaliu, ci o cravată roșie ca focul, galbenă, roz sau una albastru-cobalt, cum a fost accesoriul de la “dezbaterea secolului”.

Donald Trump

Sursă foto: Facebook

Rar o să-l vedeți pe Trump cu sacoul încheiat, iar mulți designeri spun că își alege mărimea nepotrivită. Sunt prea largi iar cravatele prea lungi! Când nu alege costume din propria linie care îi poartă numele, Trump optează pentru costumele mărcii italiene Brioni. Din garderoba lui Donald Trump nu lipsesc șepcile cu sloganul “Make America Great Again!”

Următoarele două dezbateri televizate dintre cei doi candidați vor avea loc pe 9 și 19 octombrie. Americanii își aleg președintele pe 8 noiembrie. Iar viitorul lider de la Casa Albă, cel de-al 45 lea președinte, va fi învestit în funcție pe 20 ianuarie 2017.

Scrie un comentariu: