Top 10 cele mai frumoase hoteluri de lux în 2016

Hotel FaenaVirtuoso, rețeaua internațională pentru turismul de lux, și-a desemnat câștigătorii. Cele mai frumoase 10 hoteluri de lux din lumea întreagă au fost premiate la Las Vegas, pe 11 august. Borgo Egnazia, din Savelletri Di Fasano, Italia, este hotelul anului 2016. Concurența însă a fost strânsă. Premiul întâi s-a jucat între Burj Al Arab – Dubai, Mandarin Oriental – Milano sau Ritz – Paris. În vederea realizării clasamentului au votat peste 11.400 agenți de turism din toate colțurile lumii.

Sursă foto: http://www.faena.com/miami-beach/

“Best of the best”. Iată topul celor mai frumoase 10 hoteluri de lux din lume în 2016.

Hotelul anului: Borgo Egnazia, Savelletri Di Fasano, Italia. Borgo Egnazia este un loc unic. “A true Nowhere Else place”. În 2012, Justin Timberlake și Jessica Biel și-au organizat nunta în resortul de lux.

Borgo Egnazia

Sursă foto: http://borgoegnazia.com/

Hotelul cu cel mai frumos design: Faena Hotel Miami Beach, Florida, Statele Unite. Colaboarea cu producătorul de film Baz Luhrmann (cunoscut pentru „The Great Gatsby”, „Romeo & Juliette”, „Moulin Rouge) și soția acestuia, costumierul și designerul Catherine Martin, deținătoare a patru premii Oscar, a fost un pariu câștigat. Hotelul transmite povești și arată ca în filme!

Hotel Faena, MiamiSursă foto: http://www.faena.com/miami-beach/

Experiență culinară unică: The Farmhouse Restaurant – Farmhouse Inn, California, Statele Unite. Restaurantul complexului de lux se laudă cu o mâncare perfectă, preparată de un chef de stele Michelin.

The Farmhouse Inn

Sursă foto: http://www.farmhouseinn.com/

Cel mai frumos bar: Gold Bar – The New York EDITION, New York, Statele Unite. Imaginile vorbesc de la sine.

The Gold Bar New York

Sursă foto: http://www.editionhotels.com/new-york/restaurants-and-bars/gold-bar

Hotelul cu cel mai bun program pentru familii: Rosewood San Miguel de Allende, San Miguel de Allende, Mexic. Sunt 67 de camere și apartamente cu o priveliște de vis spre munții Sierra Madre.

Hotel San Miguel

Sursă foto: http://www.rosewoodhotels.com/en/san-miguel-de-allende

Hotelul cu cel mai bun SPA: Grand Hotel Tremezzo, Lacul Como, Italia. Printre oaspeții de seamă ai hotelului-palat se numără și actorul George Clooney.

Grand Hotel Tremezzo

Sursă foto: http://www.grandhoteltremezzo.com/fr/home/

Hotelul premiat pentru inovație: Belmond Hotel das Cataratas, Foz do Iguaçu, Brazilia. Chiar dacă Jocurile Olimpice de la Rio s-au încheiat, pentru o vizită la fabulosul Hotel Belmond merită să vă urcați în primul avion spre Brazilia.

Belmond Hotel

Sursă foto: http://www.belmond.com/fr/hotel-das-cataratas-iguassu-falls/

Hotelul cu cel mai bun program de dezvoltare durabilă: andBeyond Phinda Private Game Reserve, KwaZulu-Natal, Africa de Sud. Iubitorii de safari musai trebuie să ajugă la Phinda.

&Beyond Phinda Hotel

Sursă foto: http://www.andbeyond.com/south-africa/places-to-go/phinda-private-game-reserve.htm

Hotelul pe care trebuie să-l vezi mărcar o dată în viață: Hotel Eden Rome, Dorchester Collection, Roma, Italia. Hotelul a intrat în renovare. Dacă vreți să rezervați o cameră trebuie să așteptați până anul viitor, în 2017, când minunatul loc își redeschide porțile pentru oaspeți.

hotel eden

Sursă foto: https://www.dorchestercollection.com/en/rome/hotel-eden/

Cel mai apreciat hotelier: José Silva, Four Seasons Hotel George V, Paris, Franța. Anul acesta, restaurantul hotelului a primit a treia stea Michelin.

Hotel Four Seasons, Paris

Sursă foto: http://www.fourseasons.com/fr/paris/

Care este hotelul de lux care v-a plăcut cel mai mult? Sharing is a good habit!

Scrie un comentariu: