AEROMANIA 10 ANI, un spectacol complex cu prezenţă obligatorie

1

Cel mai spectaculos show privat de acrobaţie aeriană din România este programat pentru 2 iulie 2016, începând cu orele 15.oo. ETIQUETTE Magazine vă invită la ediţia aniversară 10 ANI Aeromania de la Aeroportul Internaţional Tuzla. Pentru iubitorii de adrenalină, pasionaţii de aviaţie sau  turiştii curioşi, show-ul aviatic va fi  o experienţă de neuitat. 

Spectacolul de anvergură internaţională, organizat exclusiv din fonduri private de către Asociația Regională pentru Promovarea Aviației și Regional Air Services, cu sprijinul a peste 60 de companii și organizaţii non-profit dintre cele mai prestigioase, este unul complex și ofertant atât în aer, cât și la sol.

Pe lângă acrobaţiile și demonstraţiile piloţilor de podium mondial, la Aeromania se pot admira exponatele din standurile de aviaţie, mașinile de epocă, se ascultă muzică live în cadrul garden party-ului pregătit de organizatori, într-o atmosferă neconvenţională și de nerefuzat, cu oferte culinare pe măsură: de la vin, bere și grătar, la specialităţi raw-vegan.

2

Aeromania este singurul airshow pentru care a fost produsă o bijuterie proprie, unicat, o insignă din argint manufacturată în ediţie limitată de Casa de bijuterii Micri Gold. Acesta este semnul distinctiv al celor care promovează, respectă şi susţin performanţa obţinută prin muncă şi pasiune, câteva exemplare fiind disponibile spre vanzare pe ww.pilotshop.ro și în incinta aeroportului, exclusiv in ziua evenimentului.

4

 

Timp de 8 ore, unii dintre cei mai faimoși acrobați din lume execută demonstraţii care taie răsuflarea celor prezenţi. Capul de afiș este și anul acesta lituanianul Jurgis Kairys, multiplu campion european și mondial la acrobaţie. Figurile create de el – „Roata lui Kairys” (un desen ce seamănă cu roata din parcurile de distracții) și „Micul Loop” (un fel de spirală pe cer) ţin ochii aţintiţi către cer.

Demonstrațiile militare cu avioane și elicoptere din flota Forțelor Navale și Forțelor Aeriene Române completează programul.  Hawks of Romania, reprezentanţi ai ţării noastre la evenimente și competiţii aviatice internaţionale, dar și balonul cu aer cald al Aeroclubului României dau culoare evenimentului.

După prezentarea flotei Regional Air Services, inclusiv a elicopterelor, mintingul se va încheia cu tradiționalul număr aviatico-pirotehnic susținut de Air Bandits (Jurgis Kairys, Ioan Postolache, Dan Ștefănescu și Dan Conderman). Nelipsita „vânătoare tâlhărească” dintre cei trei Iacări acrobați și Jurgis Kairys simulează o scenă de luptă cu spectacol garantat.

Toate momentele incendiare vor fi surprinse de obiectivele profesionale ale celor peste 100 de fotografi oficiali ai evenimentului, cu susținerea Nikon – partenerul Aeromania pe partea de fotografie.

Aeromania la sol – garden party, concerte, expoziții, concurs foto, food court

Atmosfera va fi întreținută la sol de formații rock celebre, pe gustul audienței. Concerte live sunt susținute de Mihai Mărgineanu (absolvent al Școlii de Piloti de la Tuzla), formațiile Zdob și Zdub și R.O.C.K. și altii.

6

 

Adrenalina poate fi “îmblânzită” în zona mai liniștită a expozițiilor aviatice sau a mașinilor de epocă (Retromobil) – unde vor fi expuse peste 25 de mașini de colecție.

Și, pentru că distracție pe stomacul gol nu se poate, zona de food court este pregătită din toate punctele de vedere şi putem spune ca anul acesta Aeromania este și o sărbătoare culinară.

Ca în fiecare an, la Tuzla se va desfășura concursul de fotografie, Aeromania fiind cea mai mare provocare a fotografilor de acțiune. Înscrierile la concurs se fac prin completarea unui formular care poate fi descărcat de pe pagina de FaceBook RAS Aeroport Tuzla sau AEROMANIA, sau poate fi ridicat de la birourile din aeroport ori solicitat la adresa pr@regional-air.ro.

3

Accesul general la spectacolul aerian este, ca în fiecare an, liber.

Pentru cei care vor, însă, un plus de vizibilitate și mai mult confort, un anturaj select și autografe de la piloții și cântăreții ediției aniversare AEROMANIA 10 ANI, există bilete VIP care se pot achiziționa de pe site-ul www.vreaubilet.ro / http://www.vreaubilet.ro/component/k2/item/2060-aeromania-10-ani

Acestea sunt disponibile în 2 variante: bilete simple (75 lei), pentru accesul în zona VIP, special amenajată în linia întâi a acrobațiilor, artificiilor și concertelor și biletele ZBOR VIP (350 lei) – care includ o plimbare deasupra plajelor cu unul dintre avioanele din flota Regional Air Services.

Anul acesta, 3 autobuze vor circula gratuit în ziua de 2 iulie din Constanţa, până la Aeroportul Tuzla. Mașinile pleacă de la Gara Constanța la orele 15.00, 15.30 și 16.00, iar orele de întoarcere sunt 20.00, 20.30 și 21.00. Autobuzele care merg spre Aeroportul Tuzla afișeaza atât inscriptia „CURSĂ SPECIALĂ”, cât și posterul AEROMANIA.

Organizatorii au pregătit două intrări și două terenuri pentru parcare destinate celor care vin la aeroport cu maşina personală.

Evenimentul din 2 iulie este sprijinit de CMV Aviation Insurance Broker, Micri Gold, Toortitzi, Ana Hotels – Hotel Europa, BRD Societe Generale, Policolor, Tiriac Auto și alții.

Aeromania 2016 este promovată de: Prima TV, Neptun TV, Pro FM, Radio Vacanța, Radio Constanța, ETIQUETTE Magazine, Adevărul, Dilema veche, Historia, LaPunkt, Agenția Națională de presă Agerpres,  Aviatia.ro, Aeronews.ro, Aviatim, PS News, Constanța News, City Podcast, Info Sud Est, Urban, E Vîrgolici, 273 de Locuri de Vizitat in România,  Fusion, Casino, Suntem România, Bestevent și alții.

Partenerii cu al căror ajutor a fost posibilă organizarea ediției aniversare Aeromania: Nikon, Retromobil Club România, RATC Constanța, NEI Holding, UMO, Iacării Acrobați, PriaEvents, Asociația Aeroporturilor din România, Romanian Spotters, Maritimo Shopping Center, Asociația Națională a Meteorologilor Aeronautici, Asociația Litoral, Complex Vera, Hotel Pam Beach si alții.

Organizatori:

Regional Air Services www.regional-air.ro și Asociația Regională pentru Promovarea Aviației

Program: 15.00-22.00. Accesul în aeroport se face începând cu orele 14:30

Intrarea este liberă. Bilete VIP si ZBOR VIP sunt puse în vânzare pe www.vreaubilet.ro.

CONDITII SPECIALE:

În situația în care conditiile meteorologice nu permit desfășurarea acrobațiilor aeriene sau a spectacolului de artificii, evenimentul va fi reprogramat pentru duminică, 3 iulie – biletele achiziționate fiind valabile pentru această dată.

Scrie un comentariu: